UGE33 foregår i Det Røde Pakhus, Sdr. Kajgade 12, 9500 Hobro.
Entreen er gratis, og der er gode parkeringsmuligheder.


 

Hvad er UGE 33

 

UGE33 er en årligt tilbagevendende udstilling af kunsthåndværk. Udstillingen finder sted i Det Røde Pakhus på havnen i Hobro. Vi satser hovedsageligt på lokalt kunsthåndværk af den bedste kvalitet, men byder også gerne resten af landet indenfor – både som udstillere og gæster. Uge 33 har eksisteret siden 2004 og fungerer samtidig som samlingspunkt for lokale kunsthåndværkere og -interesserede. Vi håber, at UGE33 kan promovere alt det flotte kunsthåndværk, der produceres i lokalområdet – og at så mange besøgende som muligt vil kigge forbi Det Røde Pakhus i Uge 33.

 

Skolebesøg

 

Det kan være vanskeligt for undervisere at arrangere besøg af skoleklasser i udstillingens åbningstid. Derfor tilbyder vi at åbne udstillingen nogle formiddage i ugens løb – ring og aftal et besøg.

Vores erfaring er, at I får størst udbytte af udstillingen, hvis du som lærer har forberedt nogle skriftlige opgaver, som eleverne kan arbejde med under jeres besøg.


 

Det Røde Pakhus

 

Pakhuset er bygget i 1930erne af Det Danske Gødningskompagni, og var korn- og gødningslager frem til 1980. Bygningen blev i mange år kaldt Tyrens Pakhus, da svovlsyrens logo var et tyrehoved. Efter 1980 var bygningen åben og blev blandt andet brugt til fester og musik. Senere har Hobro Kommune købt pakhuset og restaureret det. Det var her, det fik navnet Det Røde Pakhus. Når det ikke lige huser UGE33, bliver det brugt som kulturhus, som kan udlånes af kommunen til koncerter, udstillinger og lignende arrangementer. Det Røde Pakhus er med sin rustikke fremtoning – rå bjælker, højt til loftet og det smukke ovenlys – en oplevelse i sig selv