Folkene bag  UGE 33

 

UGE 33 bliver til takket være frivillige kræfter og gavmild støtte. Lysten driver kunsthåndværket, sådan er det også i UGE 33.
Vi kunne ikke klare os uden støtten fra lokalområdet, kunsthåndværks-miljøet, sponsorer - og ikke mindst Mariagerfjord Kommune.


Gruppen bag Kunsthåndværkersammenslutningen UGE 33 består i dag af nedenstående ildsjæle, der står for udvælgelsen af udstillere, planlægning og afvikling af den årlige udstilling.

 

Helga Bonde-Hansen

Helga er uddannet tekstildesigner, væver og pilefletter - men har også arbejdet med mange andre kreative fag. Helga har været med siden den første udstilling og været formand i 9 år. Efter eget ønske menig bestyrelsesmedlem fra 2012, og fra 2016 næstformand.

 

Henning Christensen

Henning arbejder med skulpturer i alle materialer. Metal, marmor, ler og hvad inspirationen ellers byder. Henning maler også, og har været en del af UGE 33 siden begyndelsen.
www.henningchristensen.dk

 

Peter Eskildsen

Peter er guldsmed og anvender i sit arbejde med smykker ofte ædelmetallet i form af tråd. Tråden er velegnet til at skabe lette rum, der går igen i Peters smykker. Peter er fra 2012 næstformand, og fra 2016 formand.
www.metalisman.dk


 

Dorthe Palm Hansen

Dorthe er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium, og arbejder med en række kreative fag som syning og design, broderi, patchwork, læder og strik. Dorthe var en af de oprindelige initiativtagere til UGE 33, og fra 2012 formand for UGE 33, og har valgt at udtræde af gruppen fra 2016.
 

Anne Bak Markers

Anne er filter og arbejder med beklædning i uld og silke. Beklædningen er filtet i et uden sømme og materialerne er håndfarvet eller printet med blade, bark og blomster. Anne er fra 2016 kasserer i gruppen.
www.naturlig-beklaedning.dk

 

 

Aase Goul Rømsgaard

Aase er læreruddannet. I UGE 33 går alle økonomiske transaktionen igennem Aase. Ingen udgifter uden de er godkendt af kasséren. Efter udstillingen sørger Aase for at regnskabet stemmer .I 2016 har Aase valgt at udtræde af gruppen.

 

Jane Mogensen

Jane er bestyrelsesmedlem fra 2012. Jane er talepædagog, og har en stor interesse for kunsthåndværk. Jane er sekretær i UGE 33 og bestyrer butikken sammen med Anne, Jette og Mette

 

Jette Vinterberg

Jette er bestyrelsesmedlem fra 2015. Har i mange år deltaget i frivilligt arbejde i UGE33. Jette er kunstmaler og skulptør og udstiller i forbindelse med UGE33 sine skønne humorfyldte koner. www.jettevinterberg.dk

 

Mette Demmers

Mette har været en stor del af UGE33 de sidste mange år. Da Mette er meget kunsthåndværks kyndig, var det en naturlig ting at hun trådte ind i gruppen da vi søgtre nye kræfter.

Mette er uddannet socialrådgiver og og har været trofast model ved alle modeopvisningerne.