Folkene bag  UGE 33

 

UGE 33 bliver til takket være frivillige kræfter og gavmild støtte. Lysten driver kunsthåndværket, sådan er det også i UGE 33.
Vi kunne ikke klare os uden støtten fra lokalområdet, kunsthåndværks-miljøet, sponsorer - og ikke mindst Mariagerfjord Kommune.


Gruppen bag Kunsthåndværkersammenslutningen UGE 33 består i dag af nedenstående ildsjæle, der står for udvælgelsen af udstillere, planlægning og afvikling af den årlige udstilling.

 

Henning Christensen

Henning arbejder med skulpturer i alle materialer. Metal, marmor, ler og hvad inspirationen ellers byder. Henning maler også, og har været en del af UGE 33 siden begyndelsen.
www.henningchristensen.dk

 

Peter Eskildsen

Peter er guldsmed og anvender i sit arbejde med smykker ofte ædelmetallet i form af tråd. Tråden er velegnet til at skabe lette rum, der går igen i Peters smykker. Peter er fra 2012 næstformand, og fra 2016 formand.
www.metalisman.dk


Anne Bak Markers

Anne er filter og arbejder med beklædning i uld og silke. Beklædningen er filtet i et uden sømme og materialerne er håndfarvet eller printet med blade, bark og blomster. Anne er fra 2016 kasserer i gruppen.
www.naturlig-beklaedning.dk

 

Jette Vinterberg

Jette er bestyrelsesmedlem fra 2015. Har i mange år deltaget i frivilligt arbejde i UGE33. Jette er kunstmaler og skulptør og udstiller i forbindelse med UGE33 bl.a. sine skønne humorfyldte koner. www.jettevinterberg.dk

 

Søren Kjær

Søren udstillede i 2017 sine Bindesbøll broderier, har siden været aktiv i gruppen og fra 2018 bestyrelsesmedlem.

 

Mikael Kau

Klaus Højbjerg

Henriette Giese