Folkene bag  UGE 33

 

UGE 33 bliver til takket være frivillige kræfter og gavmild støtte. Lysten driver kunsthåndværket, sådan er det også i UGE 33.
Vi kunne ikke klare os uden støtten fra lokalområdet, kunsthåndværks-miljøet, sponsorer - og ikke mindst Mariagerfjord Kommune.


Gruppen bag Kunsthåndværkersammenslutningen UGE 33 består i dag af nedenstående ildsjæle, der står for udvælgelsen af udstillere, planlægning og afvikling af den årlige udstilling.


 

Peter Eskildsen

Peter er guldsmed og anvender i sit arbejde med smykker ofte ædelmetallet i form af tråd. Tråden er velegnet til at skabe lette rum, der går igen i Peters smykker. Peter er fra 2012 næstformand, og fra 2016 formand.
www.metalisman.dk


Anne Bak Markers

Anne er filter og arbejder med beklædning i uld og silke. Beklædningen er filtet i et uden sømme og materialerne er håndfarvet eller printet med blade, bark og blomster. Anne er fra 2016 kasserer i gruppen.
www.naturlig-beklaedning.dk

 

Jette Vinterberg

Jette er bestyrelsesmedlem fra 2015. Har i mange år deltaget i frivilligt arbejde i UGE33. Jette er kunstmaler og skulptør og udstiller i forbindelse med UGE33 bl.a. sine skønne humorfyldte koner. www.jettevinterberg.dk

 

Søren Kjær

Søren udstillede i 2017 sine Bindesbøll broderier, har siden været aktiv i gruppen og fra 2018 bestyrelsesmedlem.

 

Mikael Kau

Henriette Giese

Tina Bygholm